SebameD Q10 Lifting Eye Cream, yaşlanma karşıtı göz çevresi bakım kremidir. Göz altındaki ince çizgi ve kırışıklıkların azaltılmasına yardımcı olur. Cildimizin, doğal katalizor coenzim Q10 üretimi 30 yaşından itibaren fark edilir derecede azalır. Sebamed Q10 Gözaltı Kremi bu koenzymin Q10 takviyesini sağlar. Göz çevresinin çok hassas cildinin elastikiyetini korur, bakımını yapar ve onarılmasını sağlar. Yoğun nemlendirme sağlar.
Shea, avokado ve badem yağının doğal lipid kaynakları cildi yumuşatır. Doğal bisabolol bu çok hassas bölgedeki tahrişleri yatıştırır. Fizyolojik pH değeri 5,5 cildin bariyer fonksiyonunu devam ettirir. Kontakt lens kullanıcılarına önerilir.
28 günlük test süresinin sonunda; gözaltı kırışıklıklarında ortalama 32’lik bir azalma tespit edilmiştir.
Göz çevresine canlılık kazandırır.
Aktif Maddeler: Q10 koenzimi , Doğal Bisabolol, Shea, Avokado ve Badem Yağları
Kullanım Şekli: Temizlenmiş göz çevresine parmak uçlarınız yardımı ile nazik masaj eşliğinde uygulayın.Kullanım Yeri: Göz ÇevresiKullanım Amacı: Göz altındaki ince çizgi ve kırışıklıkların azaltılmasına yardımcı olmak ve angi aging bakım yapm ak içinKullanım Zamanı: Sabah ve Akşam
KOZMETİK VE DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI
Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı:
Kozmetik ürün, insan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir.
Ürünlerin yabancı dildeki orijinal isimlerinin Türkçe'ye çevirilmesi ile ortaya çıkan anlamlardan firmamız sorumlu değildir. Kozmetik ürünler ilaç değildir, ilaç yerine geçmezler. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerle ilgili kullanıcı yorumları, kullanıcıların kendi görüşlerini yansıtmaktadır. Firmamız bu yorumlardan sorumlu tutulamaz.