Cilt hassasiyetini dengelemeye ve cildi yatıştırmaya yardımcı olur. Tonik gibi hafif yapıda ancak bir serum gibi yoğun bu ürün, ferahlatıcı formülü ile cildin nem bariyerini destekleyerek hassasiyetin azalmasına yardımcı olur. Aleo Vera cildi nemlendirirken, Meyankökü Özü cildi rahatlatmaya yardımcı olur.
Doğal bir antioksidan olan Yulaf, Beta Glukan ve Vitamin E cildi canlandırmaya yardımcı olur. Temizlemeden sonra nemlendiriciden önce cildi rahatlatmak için kullanın.
Kullanımı: Kullanmadan önce ürünü çalkalayınız. Ürünü avucunuzun içine alın, temizlenmiş yüz, boyun ve dekolte bölgesine hafifçe bastırarak ürünü uygulayın.
İçindekiler: Water/Aqua /Eau, Aloe Barbadensis (Aloe) Leat Juice, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, 1,2-Hexanediol. PEG 40 Hydrogenated Castor Ol, Propanediol, Avana Salva (0a) Meal ExtraciSaivia Officiralls (Sage) Leaf Extract, Dipotassium Glycyrhizate, Piperonyl Glucoside, Lavandula Hybrida Qil, Hydraxyacetophenone, Eucalypius Glcbuius Leat Oil, Tetrasodium Giutamate DFlower Oil, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Linalool," Umonene, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.Linalool and Limonene have not been added to the formula, but are natural components of the Lavender essential oil in the formula
KOZMETİK VE DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI
Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı:
Kozmetik ürün, insan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir.
Ürünlerin yabancı dildeki orijinal isimlerinin Türkçe'ye çevirilmesi ile ortaya çıkan anlamlardan firmamız sorumlu değildir. Kozmetik ürünler ilaç değildir, ilaç yerine geçmezler. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerle ilgili kullanıcı yorumları, kullanıcıların kendi görüşlerini yansıtmaktadır. Firmamız bu yorumlardan sorumlu tutulamaz.